Košarkaši Srbije
Alo!/Marko Metlaš
Košarkaši Srbije

Alo!/Marko Metlaš

Košarkaši Srbije, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Košarkaši Srbije stigli su do druge faze Mundobasketa sa maksimalnim učinkom u Grupi D - tri pobede. Redom su pred izabranicima Aleksandra Đorđevića padali Angola, Filipini i Italija.

"Ovo je najbolja evropska reprezentacija u poslednjih 25 godina!" Kako će mu ovo zemljaci dočekati?!

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 20:01 Izneo je realno mišljenje. Srbija - Italija, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Poznati hrvatski košarkaš Rok Stipčević je oduševljen igrama reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Kini. On trenutno nastupa za Fortitud, a sada je izdvojio vreme da bi se oglasio na društvenim mrežama posle pobede izabranika Aleksandra Đorđevića nad Italijom.

Sada sledi borba za plasman u četvrtfinale u novoformiranoj Grupi J u Vuhanu, iz koje će dve najbolje reprezentacije proći među osam najboljih na svetu. Srbija će prvi duel igrati sa Portorikom u petak od 10.30, a sa Španijom u nedelju u 14.30.

Jokić igra za zemlju koja ne postoji na mapi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 19:18 Košarkaši Srbije u narednoj rundi takmičenja igraće protiv Portorika i Španije. Nikola Jokić, Foto: ALO!/Vladimir Marković Srbija je pobedila Italiju i bez poraza završila prvu fazu na Mundobasketu, a jedan od najboljih u derbiju grupe bio je Nikola Jokić. AUTOR: B92/S.M.

Ekipe koje prođu dalje iz Grupe J, u četvrtfinalu će se ukrstiti sa najboljima iz Grupe I, u kojoj su Argentina, Poljska, Venecuela i Rusija 

PROČITAJTE JOŠ:

Evo kompletne satnice mečeva Grupe J:

petak, 6. septembar: Srbija - Portoriko (10.30), Španija - Italija (14.30)

nedelja, 8. septembar: Portoriko - Italija (10.30), Španija - Srbija (14.30)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо