Češka - Grčka
EPA-EFE/WU HONG
Češka - Grčka

EPA-EFE/WU HONG

Češka - Grčka, Foto: EPA-EFE/WU HONG

Grčka je pobedila Češku, ali ne sa 12 razlike koliko im je bilo potrebno da u eventualnom trouglu sa Česima i Brazilcima dođu na prvo mesto. Češka i Grčka posle ovog meča imaju 3 pobede i 2 poraza, a toliko će imati i Brazil ukoliko od 14.30 očekivano izgubi od SAD.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedini način da sa drugog mesta Grupe K u četvrtfinale Svetskog prvenstva ne plasiraju Česi je da tim koji predvodi hrvatski selektor Aco Petrović napravi senzaciju i pobedi Amerikance.

Ukoliko se čudo ne desi, Česi će u četvrtfinalu igrati sa gubitnikom duela Francuske i Australije (14.00), dok će se sa pobednikom tog okršaja sastati SAD.

Izabranici Tanasisa Skurtopulosa su kao treći u svojoj grupi druge grupne faze zauzeli neku od pozicija između 9. i 12. mesta na Svetskom prvenstvu 2019. u Kini.

Vasa je znao da umire! Jedna fotografija otkriva svu bol srpskog košarkaša - DONESI JOJ ZLATO!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 11:37 Tragične vesti stigle su ovog prepopdneva. Vasilije Micić sa majkom, Foto: Printscreen Instagram / vladante Vesela Micić, majka srpskog košarkaša Vasilija Micića preminula je posle duge bolesti, a tu informaciju je objavio Micićev klub Efes. Efes je na Tviteru izjavio saučešće svom igraču i njegovoj porodici.

Grčku je najviše poremetio Janis Adetokumbo, koji je ispod prosečne partije u četvrtoj četvrtini dobio i petu ličnu grešku, posle faula u napadu. On je time postao jedini igrač na ovom prvenstvu koji je na dva meča (Češka i Brazi) dobio pet ličnih grešaka.

BONUS VIDEO:

Tumbaković o odbrani Srbije protiv Portugala: “To je proces i moramo da poradimo na tome...”