Kostas Slukas
AP Photo/Lefteris Pitarakis
Kostas Slukas

AP Photo/Lefteris Pitarakis

Kostas Slukas, Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

* Grčka je poražena posle produžetaka od Srbije na Akropolis kupu

* Slukas se povredio na prijateljskoj utakmici sa selekcijom Italije na Akropolis kupu

* Slukas nije otputovao sa ekipom u Kinu

Tanasis Skurtopulos, selektor košarkaša Grčke, očekuje da bek Kostas Slukas bude spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo. Košarkaš Fenerbahčea se povredio na prijateljskoj utakmici sa selekcijom Italije na Akropolis kupu. Njemu je na tom meču stradao list, a magnetna rezonanca je pokazala da postoji istegnuće mišića.

Španija vodi strašan tim u Kinu!

AUTOR: Alo.rs / M. Dr. DATUM I VREME: 21.08.2019. 18:56 - 21.08.2019. 19:20 Španija će nastupati u Grupi C Svetskog kupa. Španija košarka, Foto: EPA Javier Lizn Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo je objavio spisak igrača na koje računa za Mundobasket u Kini.

"Vesti su veoma ohrabrujuće. Držimo se svog plana i 26. avgusta ćemo imati mnogo jasniju sliku. Ako stvari budu onakve kakve doktori kažu, nemamo razloga da sumnjamo da će Kostas biti sa nama. Da li ćemo da žrtvujemo čitavu grupnu fazu? Poenta je u tome šta će nam lekari reći i da li će on biti 100% spreman. Njegovo zdravlje je prioritet. Želimo da naš posao obavimo na najbolji mogući način, ali sa druge strane i Kostas mora biti 100% spreman da pomogne", kaže Skortopulos.

PROČITAJTE JOŠ:

Kostas Slukas nije otputovao sa ekipom u Kinu, a njegovo priključivanje timu očekuje se naknadno, najverovatnije u toku samog Mundobasketa. Grčka svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv Crne Gore 1. septembra od 14.00.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!