Miloš Teodosić sa selektorom Đorđevićem
Alo! M.Metlaš
Miloš Teodosić sa selektorom Đorđevićem

Alo! M.Metlaš

Miloš Teodosić sa selektorom Đorđevićem, Foto: Alo! M.Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak će krenuti put Kine na Svetsko prvenstvo koje počinje 31. avgusta.

Zna se ko je zamena za povređenog Dragana Milosavljevića

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 11:28 Gagi će biti van terena osam ili devet meseci. Dragan Milosavljević, Foto: ALO!/Vladimir Marković Francuski košarkaš Aksel Tupan nalazi se na meti španske Unikahe, koja želi da ga angažzuje kako bi pokrio poziciju povređenog beka Dragana Milosavljevića. AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019.

Selektor Aleksandar Đorđević odlučio je da ne poziva nove igrače posle povreda Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića i ukoliko u minut do 12 ne dođe do mega preokreta vezanog za status Teodosića, u najmnogoljudniju zemlju sveta povešće sledećih 12 igrača.

Miroslav Raduljica

Blic/Marko Metlaš

Miroslav Raduljica, Foto: Blic/Marko Metlaš

Vasilije Micić, Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Nemanja Bjelica, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Nikola Milutinov i Miroslav Raduljica.

PROČITAJTE JOŠ:

Ako Teodoisć definitivno ne bude bio u stanju da ponese kapitensku traku, na odgovornoj funkciji bi trebalo da ga zameni Miroslav Raduljica. Centar Srbije ima dugačak reprezentativni staž, a “član” Orlova je sa manjom pauzom još od Evropskog prvenstva u Poljskoj 2009. godine. Košarkaš Đangsu Dragonsa je bio predvodnik generacije i na Akropolis kupu u Atini.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket