Šarenac uključenje
Printscreen / RTS
Šarenac uključenje

Printscreen / RTS

Šarenac uključenje, Foto: Printscreen / RTS

Uoči utakmice izmeu Srbije i SAD u Kini, uživo u studio RTS-a javio se sportski komentator Slobodan Šarenac sa neobičnom objavom. Iz studija RTS-a voditelj Predrag Strajnić upitao je Šarenca da li se nešto menja u njegovoj komentatorskoj strategiji na šta je Šarenac odgovorio nasmejan.

Srbija mora da pobedi pakleno teške protivnike, a ovo su pravila turnira od kojeg strepimo!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.09.2019. 12:03 Mečevi će na različitim krajevima planete biti odigrani od 6. do 12. jula. Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Da li će Srbija braniti olimpijsko srebro saznaćemo u julu naredne godine, kada budu odigrana četiri turnira na kojima će učestvovati 16 najbolje plasiranih ekipa sa Svetskog prvenstva koje nisu obezbedile Tokio.

 - Iz košarke sam odavno naučio da se pripremaš korak po korak, ne razmišljaš daleko. Pripremao sam se, ali nisam znao da li će na ovom prvenstvu igrati Srbija i SAD. Mnogi su to očekivali u finalu.Mislim da niko nije verovao da će do ovoga doći.

Popović prekinuo govor reprezentativca na konferenciji za novinare! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.09.2019. 09:26 Američku košarkašku reprezentaciju očekuje meč protiv Srbije u razigravanju od 5. do 8. mesta. Greg Popović, Foto: EPA-EFE/WU HONG Neobična situacija desila se na konferenciji za štampu američke reprezentacije nakon poraza u četvrtfinalu protiv Francuske.

Niko nije predviđao da će se aktuelni svetski šampion naći u borbi za peto mesto sa Srbijom, prvim favoritom. Šta se desilo posle te prve grupe niko ne može da objasni. Naša igra se jednostavno raspala.

PROČITAJTE JOŠ:

Nešto nije u redu sa ovom našom selekcijom, naročito ako se radi o jačim ekipama koje igraju jaku odbranu. Mislim da će skok igra biti presudna, a videćemo i ko se oporavio od poraza - rekao je Šarenac.

Tok utakmice možete da pratite ovde:

Konačno smo ih dočekali, Srbijo pokaži da si jaka i na delu!

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.09.2019. 13:07 Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Sjedinjenih Američkih Država! Srbija, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš 3' Serija Srbije! JOŠ JEDNA TROJKA BOGDANOVIĆA! Bek Sakramento Kingsa je opustio ruku, i pokazao svoje najjače oružje u uvodnim trenucima, tri trojke za svega tri minuta! 11:2 2' TROJKA BOGDANOVIĆ!

BONUS VIDEO:

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!