Nikola Jokić
Alo/Vladimir Marković
Nikola Jokić

Alo/Vladimir Marković

Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Nikola Jokić je jedna od najvećih zvezda koji igraju Mundobasket, te je i u žiži interesovanja. Svaki gest srpskog centra je propraćen, a pošto je Jokić šaljive prirode, društvenim mrežama se navijači utrkuju boljom i smešnijom fotografijom popularnog Džokera.

Američki novinar smatra da naš tim u ovom trenutku igra najbolju košarku!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.09.2019. 18:09 Srbija ima četiri pobede iz isto toliko mečeva. Košarkaši Srbije, Foto: Alo!/Marko Metlaš Ugledni američki portal "Sports Ilustrated", cna Svetskom prvenstvu u Kini, piše da izabranici Aleksandra Ðorđevića u ovom trenutku igraju najbolju košarku, čak ispred SAD.

Tako su se među raznoraznim smešnim fotografijama mogle naći one koje se tiču jednog tradicionalnog srpskog obroka, razmišljanja o tome kako je već kasno, a prtisutan je i crni humor.

Srbija je fenomelano odigrala prvu rundu takmičenja, a u istom ritmu je nastavila pošto je u prvom meču druge runde deklasirala Portoriko.

PROČITAJTE JOŠ:

Našim košarkašima sada predstoji odlučujući meč u grupi protiv Španije koji će odlučiti hoćemo li sa prve pozicije ući u četvrtfinale.

BONUS VIDEO:

Uživo sa aerodroma “Nikola Tesla”: Ronaldo stigao u Beograd