Luiđi Datome
Profimedia.rs
Luiđi Datome

Profimedia.rs

Luiđi Datome, Foto: Profimedia.rs

* Azuri su u grupi D na Mundobasketu u Fošanu zajedno sa reprezentacijom Srbije, Filipina i Angole.

* Mundobasket počinje 31. avgusta

* Italijani će učestvovati na Akropolis kupu

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Meo Saketi doneo je odluku da se zahvali trojici košarkaša, koji su bili na pripremama za Mundobasket 2019.

"Ludački šou Nikole koji je preuzeo odgovornost! Super je bilo kada su počeli da skandiraju njegovo ime!" (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:19 Hvalospevi na račun srpskog centra! Nikola Jokić, Foto: KSS * Prvi nastup Jokića za Srbiju još od finala Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru * Postigao je 13 poena protiv Litvanaca * Odabran je za člana prve petorke NBA lige Dočekasmo i to!

Za sastav konkurišu Avudu Abas, Pjetro Aradori, Marko Belineli, Paul Biliga, Džef Bruks, Luiđi Datome, Amedeo Dela Vale, Arijel Filoj, Danilo Galinari, Alesandro Đentile, Danijel Heket, Nikolo Meli, Đampaolo Riči, Brijan Saketi, Amedeo Tesitori i Luka Vitali.

Italijani nastavljaju sa treninzima 13. avgusta kada imaju zakazanu trening utakmicu sa Venecuelom, a zatim sledi put na Akropolis kup na kom će učestvovati i Srbija i Turska, pored naravno domaćina Grčke i turnir će trajati od 16. do 18. avgusta.

Azuri su u grupi D na Mundobasketu u Fošanu zajedno sa reprezentacijom Srbije, Filipina i Angole.

PROČITAJTE JOŠ: