SALE "PECNUO" GREGA I AMERIKANCE Popoviću saopštili, on prvo rekao "Ne želim da pridajem značaj", ali onda IPAK PROKOMENTARISAO ĐORĐEVIĆA

Pohvalio je i trenera i reprezentaciju Srbije.

Greg Popović
Greg Popović, Foto: AP

Selektor reprezentacije SAD Greg Popović pohvalno je govorio o reprezentaciji Srbije i poručio da je pod vođstvom Aleksandra Ðorđevića postavljen uspešan sistem.

Prva zvezda tima propušta Mundobasket, ali i još jedan veoma bitan igrač!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 13.08.2019. 22:39 Šteta! Aleksej Šved, Foto: Fiba * Mundobasket je na programu od 31. avgusta * Rusija će se u Kini takmičiti u Grupi B zajedno sa Argentinom, Korejom i Nigerijom * Imaju minimalne šanse da se umeša u borbi za prvih osam na SP u Kini Rusija će na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini otići bez najboljeg košarkaša, Alekseja Šveda, nepune tri nedelje pred početak šampiona.

Popovič, koji ima srpske korene, nije hteo da ulazi u polemiku nakon reči Ðorđevića "da bi Bog trebalo da pomogne Amerikancima ako se sretnu sa Srbijom na Mundobasketu u Kini.

Aleksandar Đorđević
Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Vladimir Marković

"Ne želim tome da pridajem značaj. Dugo sam u ovom poslu. Ljudi će da pričaju, ali kao i uvek, neću da odgovorim. Saša je sjajan trener, veliki takmičar i bivši heroj Evrope kao igrač. Ðorđević je fantastičan i ima sistem koji je doneo puno uspeha", rekao je Popović američkim medijima.

Popovič se ovog leta suočava sa brojnim otkazima NBA zvezda, više od 10, na turniru na kome SAD brani zlato osvojeno baš protiv Srbije u finalu pre pet godina u Španiji.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi