Đorđević, Popović
Alo/Vladimir Marković
Greg Popović

AP

Greg Popović, Foto: AP

Selektor reprezentacije SAD Greg Popović pohvalno je govorio o reprezentaciji Srbije i poručio da je pod vođstvom Aleksandra Ðorđevića postavljen uspešan sistem.

Prva zvezda tima propušta Mundobasket, ali i još jedan veoma bitan igrač!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 13.08.2019. 22:39 Šteta! Aleksej Šved, Foto: Fiba * Mundobasket je na programu od 31. avgusta * Rusija će se u Kini takmičiti u Grupi B zajedno sa Argentinom, Korejom i Nigerijom * Imaju minimalne šanse da se umeša u borbi za prvih osam na SP u Kini Rusija će na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini otići bez najboljeg košarkaša, Alekseja Šveda, nepune tri nedelje pred početak šampiona.

Popovič, koji ima srpske korene, nije hteo da ulazi u polemiku nakon reči Ðorđevića "da bi Bog trebalo da pomogne Amerikancima ako se sretnu sa Srbijom na Mundobasketu u Kini.

Aleksandar Đorđević

Alo/Vladimir Marković

Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Vladimir Marković

"Ne želim tome da pridajem značaj. Dugo sam u ovom poslu. Ljudi će da pričaju, ali kao i uvek, neću da odgovorim. Saša je sjajan trener, veliki takmičar i bivši heroj Evrope kao igrač. Ðorđević je fantastičan i ima sistem koji je doneo puno uspeha", rekao je Popović američkim medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

Popovič se ovog leta suočava sa brojnim otkazima NBA zvezda, više od 10, na turniru na kome SAD brani zlato osvojeno baš protiv Srbije u finalu pre pet godina u Španiji.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!