Vlade Đurović
Printscreen / RTS Tako stoje stv
Vlade Đurović

Alo/Marko Metlaš

Vlade Đurović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Reprezentacija Srbije neslavno je završila učešće na Mundobasketu u Kini, posle časa košarke selekcije Argentine, a legendarni trener, Vlade Đurović, je u ekskluzivnom razgovoru za portal Alo.rs podelio svoje viđenje utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Upitali smo nekadašnjeg trenera Zvezde, FMP-a, Budućnosti i mnogih drugih klubova, zašto se igra Srbije raspala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva: 

"To nije pitanje za mene, to je pitanje za selektora. Ja sam tužan i nezadovoljan kao i cela nacija, imali smo jedan čas košarke od Argentine, igrali su zaista sjajno! Ja znam te igrače, taj Kampaco je vodio Ljulja, Fernandeza i ceo Real i sada vodi Argentince, tako da nema tu šta mnogo da se priča!" - rekao je Vlade Đurović ekskluzivno za Alo.rs

Posle ispadanja sa Mundobasketa nastao je potpuni haos među građanima Srbije, zemlja je podeljena! Šta vi mislite? (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:47 Glasajte i šaljite svoje komentare! Srbija - Španija, Foto: printscreen Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini!

Đurović smatra da je neigranje Miloša Teodsića značajno uticalo na šanse Srbije za neku od medalja, a da je izostanak srpskog pleja najviše uočljiv u poslednje dve utakmice.

- Sad se videlo da nam Teodosić mnogo nedostaje u ovakvim utakmicama, lako je sa Filipinima i ostalim malim utakmicama, jer stani pani onda je tu trebao da bude Teodosić!

Prvu izjavu Vlade Đurovića za Alo.rs u kojoj je ukazao na ozbiljne probleme u našoj reprezentaciji množete pročitati ovde:

BONUS VIDEO

Doček ispred Skupštine - Bože pravde

 

 

Komentari (2)

Saša

10.09.2019 17:46

To.. Jokića čuvao kao nekog čiču da se ne istroši... smešno, on je morao da igra non stop,, stalno i svakog trenutka, kako bi dizao formu.. a ne odmaraš mladog zdravog čoveka,, zašto, zašto.. od čega ga odmaraš..

šsne.

10.09.2019 19:10

ama ćuti čoveče. sve ti znaš. begaj bre