Nikola Jokić
Alo/Vladimir Marković
Nikola Jokić

Alo/Vladimir Marković

Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković

* Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra

* Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima

* Amerikance je zanimalo ko je devojka Nikole Jokića

Najbolja "petica" sveta i plejmejker u telu centra ima najbolju sezonu iza sebe! Nikola Jokić može da bude zadovoljan 2019. godinom pošto je predvodio Denver do drugog mesta zapadne konferencije NBA lige, zaustavljeni su u polufinalu te konkurencije, a Jokić je dobio priznanje i uvršćen je u prvu petorku najjače košarkaške lige na svetu!

Nije znala šta ju je snašlo! Milica moli Boga da mu se vrati onaj sjaj u očima, njeno dete je veoma bolesno!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 08:29 Teško je pregurala te crne dane, ali Stefan je sad dobro! Milica Dabović, Foto: Marko Metlaš/Alo! * Predvodila je Srbiju do prve medalje i to zlatne na Evropskom prvenstvu 2015.

Tu njegove ambicije ne prestaju, želi novu medalju sa Srbijom i to onu najsjajniju! Da je gladan pobeda to se ne dovodi u pitanje, ali kao i svaki sportista mora da ima oslonac u privatnom životu da bi mogao da bude uspešan i u poslovnom!

Jokić ili Adetokumbo? Grčka ima najboljeg igrača NBA lige, ali Srbija ima najbolji tim!

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 09:34 - 26.08.2019. 10:32 Nije im svejedno, svi žele da im uzmu skalp! Nikola Jokić i Janis Adetokumbo , Foto: twitter/TirandoaFallar * Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra * Titulu brane Amerikanci, koji će igrati u grupi sa Češkom, Japanom i Turskom.

Američki mediji su se pozabavili emotivnim odnosom Nikole Jokića i Natalije Maćešić koji koriste svaku priliku da posete svoju domovinu i da se opuste od džungle zvane "Amerika".

Nikola Jokić i Natalija Mačešić

instagram printscreen

Nikola Jokić i Natalija Mačešić, Foto: instagram printscreen

Oni su već duži period zajedno, a prve slike na društvenim mrežama su krenuli da "šeruju" (dele) sa svojim fanovima još 2013. godine!

Đorđević pokazao na krivca što Bogdanović nije igrao, Bjelica pod velikim znakom pitanja!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:30 - 26.08.2019. 08:22 Sledeći na redu su Francuzi! Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Vladimir Marković * Srpski tim je ostvario i drugu pobedu rezultatom 88:78 na Austajger kupu u Kini * Zadovoljan je igrom * Selektor je napomenuo da ne treba težiti ka egzibicijama Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević smatra da je njegova ekipa prikazala dobru i koncentrisanu igru u pripremnom meču protiv Novog Zelanda.

Kako je Jokić postao velika zvezda, Natalija je posle interesovanja svetskih medija zatvorila Instagram profil. Ipak, Nikola sa ponosom deli svoje fotografije sa svojom devojkom još od srednje škole na svom nalogu!

Nikola Jokić i Natalija Mačešić

instagram

Nikola Jokić i Natalija Mačešić, Foto: instagram

Jokić je u jednom intervjuu izjavio da mnogo voli crtane filmove, konje, Sombor, Balaševića, riblji paprikaš, košarkaški teren, a pogotovo Nataliju!

Bez sumnje da je ona i Jokićev povratak u Srbiju posle naporne sezone u NBA ligi uticao na odluku centra Denver Nagetsa da predvodi "orlove" na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, pošto je napravio pauzu od Olimpijskih igara u Riu 2016. godine.

Nikola Jokić i Natalija Maćešić

printscreen

Nikola Jokić i Natalija Maćešić, Foto: printscreen

Jokić od kad se vratio u Srbiju, uživao je u Somboru, svojim prijateljima, kafanama, proslavio je deset godina mature, a sve to je udarilo na neku nostalgiju i uticalo na njegovu odluku da zaigra u plavom dresu i da se stavi na raspolaganje treneru Đorđeviću!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda