Nedovic
ALO Foto: Marko Metlas
Nedovic

ALO Foto: Marko Metlas

Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Na dan debakla "orlova" na Svetskom prvenstvu u Kini, Nemanja Nedović je objavio fotografiju iz jednog od restorana u Milanu na kojoj ispija čaj, a mnogi su objavu plejmejkera protumačili kao šifrovanu poruku i provokaciju između redova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624) on Sep 10, 2019 at 1:30pm PDT

Naime, Nedović je na fotografiji zauzeo pozu koja veoma podseća na "mim" sa Kermitom koji nosi poruku "Mislio si da ne možeš da budeš zamenjen? Oh...".

Pročitajte još:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by None of my Business (@butthatsnoneofmybusiness1) on Jul 1, 2014 at 7:15pm PDT

Podsetimo, prethodno je u centar medijske pažnje dospela reakcija Nikole Kalinića koji je imao ironičnu reakciju na poraz Srbije, a da li je povod za oglašavanje dvojca bio to što su precrtani sa spiska na vama je da procenite.

Kalinić se prvo oglasio na Instagramu a onda se pridružio prozivkama na račun Đorđevića! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:53 Loše je podneo izostanak sa spiska! Nikola Kalinić, Foto: RAS Marko Metlas Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini! Krilni košarkaš Fenerbahčea, Nikola Kalinić, nije se našao na spisku putnika Aleksandra Đorđevića za Kinu, što je veoma uzburkalo javnost.

Bonus video: Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!