Nedović, Kalinić, Bogdanović
ALO Foto: Marko Metlas
Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Očigledno da je izostanak sa spiska putnika za Kinu pogodio plejmejkera koji je posle vesti da "orlovi" nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre postavio cinično pitanje "Kad su kvalifikacije".

Usledio je odgovor na Nedovićevo pitanje da je perfidno to što radi, na šta je on replicirao sa "Šta je perfidno legendo? Moram da se ženim".

Pročitajte još:

Jedan od komentara bio je i "zašto Nedovića interesuje termin kad neće biti pozvan", na šta je košarkaš odgovorio da "pita za drugara".

Nisu izostali ni oni koji su shvatili Nedovićev humor i dali mu savet da se "prepodne oženi, potom poslepodne da Česima 25 poena, a onda uveče da stigne na slikanje u restoran". Na šta je Nedović prokomentarisao: "Ta energija mi treba bre!".

 

 

Nedović poslao šifrovanu poruku posle poraza Srbije (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 11.09.2019. 11:30 Poraz Srbije od Argentine očigledno nije teško pao košarkašima koji se nisu našli na spisku putnika za Kinu, pa se posle Nikole Kalinića, na društvenim mrežama oglasio i Nemanja Nedović. Foto: ALO Foto: Marko Metlas OVO O NJEMU NIKO NIJE ZNAO!

Nedović je sa reprezentacijom Srbije prošao pripreme za aktuelni Mundobasket, ali se uz Nikolu Kalinića ispostavio kao prekobrojan prilikom poslednjeg skraćenja spiska.

Bonus video: EKSKLUZIVNO ZA ALO! PREMIJERKA SRBIJE ANA BRNABIĆ