Aleksandar Saša Đorđević
Vladimir Markovic
Aleksandar Saša Đorđević

Vladimir Markovic

Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Vladimir Markovic

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, bio je veoma oštar posle pobede nad Finskom, u drugom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.

"Mora mnogo toga da se promeni. Pristup i odgovornost kada se obuče ovaj dres. Pre svakog od nas je postojali su ljudi koji su osvajali medalje i trofeje u ovom dresu. Zato svako od njih mora hitno da spusti zadnjicu na zemlju i zapita se šta u ovom trenutku može da pruži ekipi, a ne šta ekipa može da pruži njemu. Vrlo sam kritičan", rekao je Đorđević za TV Arena sport.

Fina pobeda nad Fincima, Srbija isprobala više kombinacija i SLOMILA SEVERNJAKE

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 22:44 Selekcija Srbije pobedila je Finsku u prijateljskom meču u sklopu priprema za Mundobasket u Kini. Lučić, Milosavljević, Raduljica i Milutinov, Foto: ALO!/Marko Metlaš Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Srbija - Finska na portalu Alo! Meč je završen.

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Finsku 95:75, u drugom pripremnom meču za Svetsko prvenstvo u Kini.

"Imena ne igraju, igraju osobe na terenu. Prema tome meni je vrlo jasno šta nam je raditi", rekao je Đorđević.

Srbiju za tri dana očekuje meč protiv Litvanije u "Štark" areni. Protiv istog tima "Orlovi" će igrati dva dana kasnije u Kaunasu, a potom putuju na Akropolis kup, koji će se igrati od 16. do 18. avgusta, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

PROČITAJTE JOŠ:

Naši košarkaši 20. avgusta putuje u Kinu, gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu, gde će im rivali biti Italija, Novi Zeland i Francuska.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija igra u grupi sa reprentacijama Italije, Filipina i Angole.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!