Zvezdan Mitrović
fiba.com
Zvezdan Mitrović

fiba.com

Zvezdan Mitrović, Foto: fiba.com

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović izuzetno burno je reagovao posle poraza njegovog tima od Novog Zelanda. Mitrović je dobio isključenje u finišu prvog poluvremena, zbog dve tehničke greške.

Bogdan pogađao sa centra, ali ga je STARI AS ipak izuo iz patika! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 03.09.2019. 14:36 Srbiju u sredu očekuje odlučujući duel u grupi protiv reprezentacije Italije. Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Izuzetno zanimljivo bilo je na današnjem treningu košarkaške reprezentacije Srbije.

"Veoma je teško komentarisati košarku. Nadam se da će neko snositi posledice zbog suđenja u ovoj utakmici", rekao je Mitrović.

Usledilo je pojašnjenje na šta je mislio.

Neverovatna DRAMA posle zadnjeg šuta za TRI POENA! Potpuni autsajder ŠOKIRAO! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 03.09.2019. 13:16 Ovo su rezultati. Nemačka - Dominikanska Republika, Foto: fiba.com Košarkaši Nemačke razočarali su svoje pristalice pošto su izgubili od Dominikanske Republike 80:78. Ovo je drugi poraz Nemačke na Mundobasketu pošto je u prvom kolu poražena od Francuske.

"Momci su u svlačionici osećali kao da su opljačkani. Nisu imali osećaj da su izgubili utakmicu, već da im je neko utakmicu ukrao. Mi smo mala država, razumem to, prvi put smo na Svetkom kupu, ali znate, neko mora bar malo da nas poštuje", naveo je Mitrović.

Dodao je i da su ljudi u sivom igrali ozbiljne uloge, kao i da su igrači na terenu samo stajali i čekali na odluke.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekipi Crne Gore je to drugi poraz na takmičenju u okviru Grupe F Svetskog kupa u Kini.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Srbije bodre Mutu Nikolića dok šutira trojke: "Zamalo da uđe"