Košarkaši Srbije
KSS
Košarkaši Srbije, Foto: KSS

* Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta

* Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina

* Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra protiv Angole

Košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je sve pobede u dosadašnjem delu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini. Reprezentacija se sada nalazi u Šenjangu gde je očekuje novi pripremni turnir. Košarkaški savez Srbije objavio je kratak snimak sa treninga u tom kineskom gradu.

Raduljica očekuje podršku u Kini, a ispričao kako izgleda BRATSKI ODNOS U REPREZENTACIJI

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 15:24 Neverovatna hemija vlada u timu. Miroslav Raduljica, Foto: Blic/Marko Metlaš Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica rekao je da srpski tim iz utakmice u utakmicu napreduje i da u timu nema velike euforije pred predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini.

Tokom 39 sekundi koliko traje snimak vidi se kako selektor deli lekcije, kako Vladimir Lučić radi po posebnom režimu zbog povrede, ali i koliko je zapravo dobra atmosfera među najboljim košarkašima Srbije.

Selektor Aleksandar Đorđević uspostavio je red, rad i disciplinu i svi su posvećeni samo jednom cilju, a to je uspeh na predstojećem Mundobasketu. Prvi meč na turniru Srbija igra u petak od 13.30 po srpskom vremenu, a protivnik će joj biti selekcija Italije. Pored Italije, Srbija će 25. avgusta igrati protiv Novog Zelanda (13,30 sati) dok će 27. avgusta odmeriti snage sa Francuskom (13,30 časova).

PROČITAJTE JOŠ:

Kada se turnir završi sledi selidba u Fošan gde će Srbija odigrati prvu utakmicu na planetarnom šampionatu 31. avgusta protiv Angole.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda