Svečana večera u Šenjangu
kss.rs
Svečana večera u Šenjangu

kss.rs

Svečana večera u Šenjangu, Foto: kss.rs

* Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta

* Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina

* Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra od 9.30

Naši reprezentativci jutros su doputovali u kineski grad Šenjang, gde će sa reprezentacijama Italije, Novog Zelanda i Francuske učestvovati na izuzetno jakom turniru koji nosi naziv „Austiger Cup“.

Srbija je GLAVNI FAVORIT ZA ZLATO U KINI! Ameri pali na drugo mesto, a argumenti o našim momcima su FANTASTIČNI

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 16:34 Jednom i FIBA da nešto pogodi. košarkaši Srbije, Foto: Alo FIBA je objavila novu listu favorita (Power ranking) za Svetsko prvenstvo, a deset dana pre početka Mundijala broj jedan je selekcija Srbije.

Organizator turnira je dugogodišnji poslovni partner Košarkaškog saveza Srbije gospodin Bing Liu, vlasnik kompanije „Austiger“. U večernjim satima, organizatori su u hotelu upriličili svečanu večeru kojoj su prisustvovale sve četiri reprezentacije učesnice, zvaničnici Šenjanga, kineske lige i sponzori.

Kinezi priredili veličanstven doček reprezentativcima Srbije, pogledajte njihove osmehe i sve će vam biti jasno! (FOTO)

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 21.08.2019. 12:59 Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 Košarkaši Srbije, Foto: KSS * Svetsko prvenstvo počinje 31.

Ovom prilikom, selektor Aleksandar Đorđević i naš reprezentativac Miroslav Raduljica uručili su ljubaznim domaćinima dresove našeg nacionalnog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 po srednjeevropskom vremenu sa reprezentacijom Italije, dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak 27. avgusta takođe od 13.30 utakmica protiv Francuza.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!