Košarkaši Srbije
KSS
Košarkaši Srbije

KSS

Košarkaši Srbije, Foto: KSS

* Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta

* Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina

* Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra od 9.30

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je jutros oko 4.00 sata po našem vremenu u Šenjang, letom preko Frankfurta. Dočekalo ih je lepo vreme i temperatura oko 26 stepeni Celzijusa, ali to nije sve…

Amer fasciniran Bogdanovićem, od njega očekuje da uradi nešto posebno! U Evropi je naučio jednu stvar!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 11:45 Svako može da pobedi svakgo! Džej Ar Holden, Foto: twitter/cskabasket * Džej Ar Holden je bio veliko ime kao igrač u Evropi * U svojoj karijeri je dva puta bio osvajač Evrolige u dresu CSKA iz Moskve * On je igrao i za reprezentaciju Rusije, sa kojom je 2007.

Naime, odmah po sletanju i završetku pasoške kontrole, naše košarkaške dočekali su navijači iz Šenjanga sa transparentima i slikama igrača, očigledno veliki ljubitelji NBA lige i naših centara Bobana Marjanovića i Nikole Jokića. Ljubazni Kinezi su strpljivo čekali da se fotografišu i da im se naši asovi potpišu na dres ill majicu, a ista stvar se ponovila i po dolasku u hotel „Vanda vista“, gde je smešten naš nacionalni tim.

"Oprali smo veš i krenuli na dugačak put gde nas čeka jedan od najboljih ikada!"

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 09:23 - 21.08.2019. 10:05 Otputovali za Kinu! Boban Marjanović, Foto: KSS * Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta * Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina * Boban je pojačao redove Dalas Maveriksa ovog leta Reprezentacija Srbije otuptovala je u Kinu gde će da igra na Svetskom prvenstvu, a Marjanović je dao izjavu za medije neposredno pred odlaska.

Posle odmora po dolasku u hotel, selektor Aleksandar Đorđević je održao i prvi trening u Šenjangu, i to u dvorani Lioaning Gimnazijum, gde će igrati dve od tri utakmice turnira.

Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 po srednjeevropskom vremenu sa reprezentacijom Italije, dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak 27. avgusta takođe od 13.30 utakmica protiv Francuza.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 31. avgusta od 9.30 u Fošanu, protiv reprezentacije Angole.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda