Natalija Mačešić, Nikolin Brat
ALO!/Marko Metlaš
Natalija Mačešić, Nikolin Brat

ALO!/Marko Metlaš

Natalija Mačešić, Nikolin Brat, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Košarakši Srbije izgubili su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva od selekcije Argentine sa 87:97. Naša selekcija je ceo duel odigralo smušeno i neorganizovano. Upali smo u ritam "korak napred, dva nazad" i kad god smo imali priliku da napravimo ključne stvari kako bismo prelomili meč nismo uspevali da to uradimo.

PROČITAJTE JOŠ:

Sjajan protivnik, kakva je reprezentacija Argentine, uspela je da iskoristi sve naše nedostatke i debelo ih naplati. 

Natalija Mačešić, Nikolin Brat

ALO!/Marko Metlaš

Natalija Mačešić, Nikolin Brat, Foto: ALO!/Marko Metlaš

O tome kakvo je stanje vladalo na tribinama u momentima kad je postalo jasno da se put "Orlova" završava u četvrtini finala najbolje oslikavaju izrazi lica devojke i brata našeg reprezentativca Nikole Jokića.

Srbija - Argentina

Prinscreen RTS

Srbija - Argentina, Foto: Prinscreen RTS

Centar naše reprezentacije postigao je 16 poena i na to pridodao 10 skokova i 5 asistencija za odigranih 31 minut na parketu. Za tri je šutirao 0/2, za dva 6/9 (67%), i bio je jedan od najboljih igrača među dosta bledim izdanjem naše reprezentacije. 

Većina javnosti je bila pri stavu da član najbolje petorke NBA i centar Denvera nije bio maksimum iskorišćen na ovom šampionatu. Vlade Đurović, proslavljeni trener, smatrao je da visoki momak iz Sombora morao imati veću ulogu i minutažu. 

Kalinić se prvo oglasio na Instagramu a onda se pridružio prozivkama na račun Đorđevića! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:53 Loše je podneo izostanak sa spiska! Nikola Kalinić, Foto: RAS Marko Metlas Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini! Krilni košarkaš Fenerbahčea, Nikola Kalinić, nije se našao na spisku putnika Aleksandra Đorđevića za Kinu, što je veoma uzburkalo javnost.

Bilo kako bilo, Nikola se sada okreće novoj sezoni u najboljoj ligi na svetu u kojoj sa svojim Denverom ima ozbiljne šampionske ambicije.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"