Australija - Francuska
AP/Mark Shieflebein
Australija - Francuska

AP/Mark Shieflebein

Australija - Francuska, Foto: AP/Mark Shieflebein

Košarkaši Francuske osvojili su bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kini posle velikog preokreta protiv Australije.

Francuzi su slavili pobedu u meču za treće mesto rezultatom 67:59.

PROČITAJTE JOŠ:

Australijanci nisu uspeli da osvoje prvu medalju u svojoj istoriji na velikim takmičenjima, dok su Francuzi osvojili drugu bronzu ukupno i u nizu, posle prvenstva u Španiji 2014. godine.

Australija - Francuska

AP/Mark Shieflebein

Australija - Francuska, Foto: AP/Mark Shieflebein

"Bumersi" su vodili maltene tokom celog meča i sredinom treće deonice imali čak +15, ali ni tada nisu igrali preterano dobro. "Trikolori" su, na krilima Nanda De Koloa, napravili veliki preokret.

Ovo sve menja! Evo šta je uradio i kako je prošao Srbiju! Isplivao video snimak koji je napravio potrese u Argentini (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:11 - 15.09.2019. 09:28 Veliki igrač. Luis Skola, Nemanja Bjelica, Foto: AP/Ng Han Guan Luis Skola, junak košarkaške reprezentacije Argentine, izuzetno je ponosan na saigrače. Skolina Argentina napravila je najveću senzaciju plasiravši se u finale Svetskog prvenstva, u kome će verovatno imati simpatije već dela naše zemlje i pored toga što su nas upravo "gaučosi" izbacili u četvrtfinalu.

Na ovom meču australijski bek Peti Mils nije uspeo da psotigne 17 poena, pa je ostao na drugom mestu liste strelaca Mundobasketa, iza Bogdana Bogdanovića.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!