Milan Gurović
Alo!/Marko Metlaš
Milan Gurović

Alo!/Marko Metlaš

Milan Gurović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini!

PROČITAJTE JOŠ:

"Gaučosi" su odličnom timskom igram raspršili snove o najsjajnijoj medalji na Mundobasketu, a ovaj šamar "Orlovima" prokomentarisao je i legenda naše košarke i junak meča protiv Amerikanaca iz Indijanpolisa 2002. godine, Milan Gurović: 

"Atmosfera u ekipi je bila loša, videli ste da su Argentinci posle svakog poena skakali na klupi i radovali se. Kod nas je sve bilo statično. Luis Skola je igrač mog vremena i danas je održao čas košarke našim reprezentativcima. Naše centre treba da bude sramota zbog ovakve partije" - rekao je Gurović. 

Posle ispadanja sa Mundobasketa nastao je potpuni haos među građanima Srbije, zemlja je podeljena! Šta vi mislite? (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:47 Glasajte i šaljite svoje komentare! Srbija - Španija, Foto: printscreen Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini!

On je bio stručni konsultant na RTS-u za vreme te utakmice, a istakao je da su naši košarkaši pokazali slabost i protiv Španije:

"Ne može sam da igra Bogdan Bogdanović, od Bjelice smo očekivali više, takođe od Gudurića i naravno ostalih košarkaša. Morali su više da grizu, nekim igračima je trebalo dati veću šansu", zaključio je Gurović.

Kalinić se prvo oglasio na Instagramu a onda se pridružio prozivkama na račun Đorđevića! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:53 Loše je podneo izostanak sa spiska! Nikola Kalinić, Foto: RAS Marko Metlas Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini! Krilni košarkaš Fenerbahčea, Nikola Kalinić, nije se našao na spisku putnika Aleksandra Đorđevića za Kinu, što je veoma uzburkalo javnost.

U nastavku Mundobasketa u Kini Srbija će igrati za plasman od petog do osmog mesta. Da bi se "Orlovi" našli na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine neophodno im je da budu peti, ali i da Francuska u četvrtak izgubi od SAD, a Češka od Australije.

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"

 

 

Komentari (1)

NIKOLAKRAJINALONDON

11.09.2019 22:46

Cekaj malo Gurovicu, a kako ste ono VI proslu na SP i to u Beogradu ?