Greg Popović
profimedia
Greg Popović

profimedia

Greg Popović , Foto: profimedia

* Mundobasket u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra

* Greg Popovič suočoi se sa novim otkazom 

* Amerika igra u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom

Košarkaš Sakramento Kingsa Dieron Foks neće igrati za Sjedinjene Američke Države u Kini. Foks, za kojeg su svi mislili da će sto odsto igrati na Svetskom prvenstvu, ipak je odlučio da odustane i da se fokusira na nastavak sezone.

NBA trio Srbije uništio Italijane! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 17.08.2019. 19:36 Srbija je u Atinu otputovala bez Teodosića i Lučića, a sada je poznato da na Mundobasket neće putovati Dragan Milosavljević. Srbija - Italija Akropolis kup, Foto: twitter.com/HellenicBF Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Srbija - Italija na portalu Alo!

Mladi plejmejker Kingsa trebalo je da bude zamena za Kembu Vokera i jedan od lidera tima, međutim ovom odlukom Greg Popovič je ostao bez odličnog igrača. Podsećamo, ovog leta za reprezentaciju SAD odbili su da igraju mnogi superstarovi poput Džejmsa Hardena, Demijana Lilarda, Si Džej Mekaluma, Bredlija Bila, Tobajasa Herisa, Entonija Dejvisa.

Ovaj otkaz znači da će Derik Vajt, košarkaš San Antonija, gotovo sigurno igrati na Mundobasketu.

PROČITAJTE JOŠ:

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a SAD igra u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom.

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket