Bogdan Bogdanović
twitter/KSSrbije
Bogdan Bogdanović, Foto: twitter/KSSrbije

Svetska kuća košarke je nekoliko sati pre početka meča u Donguanu na zvaničnom Tviter nalogu takmičenja objavila fotografiju Bogdana Bogdanovića uz zanimljivu poruku.

Dva čuvena američka košarkaša se oprostila od Grua! Obojica su bili u njegovim spotovima (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 11:42 Tuguje se i van Srbije. Frederik Haus, Foto: Youtube/Basketforum.gr Američki košarkaši Frederik Haus i Džerod Henderson su bili šokirani vešću o smrti repera Dalibora Andonova Grua. Muzičar je bio veliki ljubitelj košarke i čest gost na utakmicama košarkaša Partizana, a u nekim od njegovih spotova pojavljivali su se američki igrači koji su nastupali u Srbiji.

Lider naše reprezentacije na fotografiji probija se sa košarkaškom loptom kroz nevreme, a objavu je dodatno začinila poruka:

"Bogdan Bogdanović je na Svetskom prvenstvu u Kini poput oluje (20,6 poena, 4,2 skoka i 4,8 asistencija po meču)! Koliko daleko Srbija može da ode?" uz hešteg Srbija ima igru.

Zanimljiv način najave koji budi dilemu u to da li u FIBI imaju neki predosećaj i najavljuju li možda između redova povratak Srbije na pobednički kolosek upravo na krilima Bogdanovića. Nadamo se.

Bonus video: Srpske odbojkašice na aerodromu!