Aleksandar Đorđević
fiba.com
Košarkaši Srbije trening

ALO Foto: Marko Metlaš

Košarkaši Srbije trening, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

Svetsko prvenstvo u košarci ulazi u samu završnicu. Prvi put posle 2006. godine naše reprezentacije neće biti u završnici, a kako to se to obično i dešava prvi na udaru posle neuspeha je selektor u ovom slučaju Aleksandar Đorđević.

Bio ubedljivo najbolji na terenu i razbio Ameriku, na korak je do medalje ali u glavi mu je SRBIJA!

AUTOR: blic-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 11.09.2019. 23:49 Prisetio se bolne rane! Evan Furnije, Foto: (AP Photo/Ng Han Guan) Košarkaška reprezentacija Francuske pobedila je Ameriku i plasirala se u polufinale Mundobasketa u Kini! Ponovili su uspeh od pre pet godina, a sada će imati nešto "lakši" zadatak jer su te 2014.

Đorđević je uradio mnogo, ali jedan kiks mogao bi da donese i njegovu smenu. Kroz medije u našoj zemlji već su se pojavila dva kandidata za klupu "orlova". Jedan je Igor Kokoškov. Pomoćni trener Kingsa i čovek koji nikada nije krio da je spreman da preuzme košarkašku reprezentaciju kad Đorđević ode. 

Odgovor nenadano stigao: Tvoja otadžbina je Hrvatska, mamu ti je*em ustašku!

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 23:01 - 11.09.2019. 23:23 Nisu ga štedeli! Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković * Šešelj se našao na udaru tviteraša koji su bili nemilosrdni * Šešelj poslao košarkaškoj reprezentaciji Srbije poruku da će se Srbi najviše obradovati pobedi nad Amerikancima * Lider radikala nije ni očekivao ono što je usledilo Lider radikala dr Vojislav Šešelj danas je svojom porukom pred sutrašnji meč srpskih košarkaša sa Sjedinjenim Američkim Državama na Svetskom prvenstvu u Kini izazvao lavinu komentara i to uvredljivih.

Njega nažalost ne pamtimo po dobrom pošto je baš Kokoškov sedeo na klupi Slovenije koja je u finalu poslednjeg Evropskog prvenstva bila bolja od Srbije. 

Amerikanci ostali bez veoma bitne karike, žestoko oslabljeni idu na megdan Srbiji!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 20:57 Lista povređinih je porasla! markus smart i greg popovič, Foto: AP Photo/Ng Han Guan Kako prenose tamošnji mediji, košarkaš Boston Seltiksa i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Markus Smart, propustiće meč sa Srbijom! AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:32 Mi smo tim!

Drugi kandidat je trener Monaka Saša Obradović. Ovaj bivši igrač ima puno iskustva u Evropi i lako bi mogao da dobije posao.

PROČITAJTE JOŠ:

Naše momke očekuje borba za plasman od petog do osmog mesta, a prvi duel je sa Amerima. Možda baš ovaj meč bude i prekretnica, i vrati veru u "orlove" i Saleta.

BONUS VIDEO:

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!