Srbija - Portoriko
ALO!/Marko Metlaš
Bogdan Bogdanović

KSS

Bogdan Bogdanović, Foto: KSS

Dan posle teškog poraza od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, košarkaši Srbije okreću se novim utakmicama koje ih očekuju u borbi za plasman na Olimpijadu.

Bivši košarkaš komentarisao meč iz Kine, a kada je ugledau NJU u publici, istog trena je ućutao! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:02 - 11.09.2019. 10:16 Zgodna plavuša prikupila je brojne simpatije širom sveta. Navijači Brazila, Foto: fiba.com Na utakmici između Brazila i SAD - a u okviru Svetskog košarkaškog prvenstva u košarci, jedan video postao je hit na društvenim mrežama.

Nevolja za nevoljom ide po automatizmu, pa je tako posle neuspeha u borbi za polufinale, Srbiju zatekla nova loša vest iz Kine.

Selektror Argentine otvorio se i otkrio taktiku sa kojom je pobedio Srbiju!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 09:34 Argentina je iznenadila Srbiju i eliminisala je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Selektor Argentine, Foto: fiba.com Argentina je napravila iznenađenje i pobedila Srbiju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini. iznenadilo je košarkašku javnost širom Priznanje Serđa Hernandeza kako je pripremio svoju ekipu za ovu utakmicu iznenadilo je košarkašku javnost širom sveta.

Naš najbolji igrač na ovogodišnjem Mundobasketu Bogdan Bogdanović, zamenjen je u finišu duela sa Argentinom zbog povrede. Iako nije bio srpeman za poslednja četiri minuta, Bogdan je tražio da uđe u igru i pokuša ono nemoguće.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentina je zadržala prednost i zasluženo prošla dalje, a da li će srpski košgeter biti spreman za naredne utakmice ostaje da se vidi. 

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava