Aleksandar Đorđević
ALO Foto: Marko Metlaš
Aleksandar Đorđević

ALO Foto: Marko Metlaš

Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević oprezan je uoči meča sa Italijom u trećem kolu D grupe Svetskog prvenstva u Kini. Srbija je dva puta pobedila Italiju u kontrolnim utakmicama uoči Mundobasketa, ali u Fošanu će biti potpuno različita utakmica.

Nakon obračuna trojkama, Bogdan duguje patike! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 03.09.2019. 09:33 Srbiju u sredu očekuje odlučujući duel u grupi protiv reprezentacije Italije. Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Izuzetno zanimljivo bilo je na današnjem treningu košarkaške reprezentacije Srbije.

- Čeka nas najvažnija utakmica na prvenstvu i u karijerama. Pobedili smo ih dva puta, ali nismo bili kompletni ni mi, ni oni. Kada igraš plej -of vrlo je teško nekoga pobediti sa 3:0, svesni smo gde treba da ih gađamo. Znamo da su šuteri i Belineli, Galinari, Haket i ostali su sjajno započeli prvenstvo – istakao je Đorđević tokom treninga Srbije u Fošanu.

Đorđević odlično poznaje Italiju, pogotovo zbotg toga što vodi Virtus iz Bolonje.

- Igraće sigurno i oni igru na niskom postu sa Đentileom koji će pokušati da napadne naše male igrače. Znamo šta nas čeka, pohvalio sam ozbiljnost igrača na prva dva meča. Pritiska nema, sa time živimo svakog dana. Pogledajte samo igrače kako se ponašaju i biće vam sve jasno. - podvukao je Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč u Fošanu je na programu u sredu od 13.30 časova.

BONUS VIDEO:

Bogdanović i Muta Nikolić napravili šou na treningu: Nakon obračuna trojkama, Bogdan duguje patike!