Košarkaši Srbije
Alo!/Marko Metlaš
Košarkaši Srbije

Alo!/Marko Metlaš

Košarkaši Srbije, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Argentina je pobedom u četvrtfinalu prekinula san naših košarkaša o medalji na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, ali i duboko poljuljala samopouzdanje i ponos izabranika Aleksandra Đorđevića.

Đorđević zamenio najboljeg igrača, nastala je drama na klupi Srbije - Bogdanović tražio nemoguće!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:51 - 11.09.2019. 11:34 Srbija je izgubila od Argentine, a u četvrtak je očekuje prvi duel u borbi za plasman od petog do osmog mesta. Bogdan Bogdanović, Foto: KSS Dan posle teškog poraza od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, košarkaši Srbije okreću se novim utakmicama koje ih očekuju u borbi za plasman na Olimpijadu.

Selektor Srbije je otkazao trening u dvorani uoči meča za plasman koji je na programu u četvrtak od 13 časova. Orlove će čekati poraženi iz duela SAD – Francuska, a svi u Srbiji se nadaju da će to biti “trikolori”.

Bivši košarkaš komentarisao meč iz Kine, a kada je ugledao NJU u publici, istog trena je ućutao! (VIDEO/FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:02 - 11.09.2019. 10:45 Zgodna plavuša prikupila je brojne simpatije širom sveta. Navijači Brazila, Foto: fiba.com Na utakmici između Brazila i SAD - a u okviru Svetskog košarkaškog prvenstva u košarci, jedan video postao je hit na društvenim mrežama.

U slučaju trjumfa SAD nad Francuzima, a zatim Australije nad Češkom, košarkašima Srbije ostaje prilika da se domognu petog mesta i izbore vizu za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine, što je bio jedan od dva cilja na šampionatu u Kini.

Znali smo da će nam dati 90 poena, znali smo da su viši od nas... Tada je pala KLJUČNA ODLUKA!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 09:34 - 11.09.2019. 11:26 Argentina je iznenadila Srbiju i eliminisala je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Selektor Argentine, Foto: fiba.com Argentina je napravila iznenađenje i pobedila Srbiju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini.

E, sad, problem je što u sredu ništa neće biti u rukama košarkaša Srbije. Čekanje ubija, a našim momcima ostaje samo da čekaju i da navijaju za Amerikance i Australijance. Zato je sreda ubedljivo najteži dan do sada na Mundobasketu, jer ništa nije u rukama kapitena Miroslava Raduljice i saigrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa četvrtkom će, iskreno se nadamo, vratiti dobro raspoloženje u tabor Orlova. Plasman na Olimpijske igre nije medalja, ali je sada posle poraza od Argentine ravan medalji, a taj plasman bio bi neka vrsta utehe posle eliminacije od Argentine. 

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava