Bogdan Bogdanović
Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka
Bogdan Bogdanović

Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka

Bogdan Bogdanović, Foto: Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka

Bogdan Bogdanović je bio naš najbolji košarkaš na Mundobasketu, a kada se vratio kući, mama se potrudila da mu priredi prvorazredno iznenađenje.

Srpski košarkaši su jedva dočekali povratak kući, plejmejker Stefan Jović je čak zavapio na aerodromu, a Bogdanu je mama vratila osmeh, pa je i zaboravio na umor od dugog puta.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je stigao u svoj dom, Bogdanovića su čekali spremni baloni koji su simbolizovali broj koševa, pošto je as Sakramenta najbolji strelac turnira sa 183 poena.

Majčino iznenađenje za Bogdana

Instagram/bogdanbogdanovic

Majčino iznenađenje za Bogdana, Foto: Instagram/bogdanbogdanovic

Takođe, srpski košarkaš je u petorci turnira i ima za čime da žali - da je sve krenulo protiv Španije drugim tokom, verovatno bi bio dočekan i kao MVP, ali šta je tu je.

Ovo je snimak koji sve otkriva - Đorđević želeo da ostane na klupi, njegova izjava je jasna! Šta se zaista desilo? (VIDEO)

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 10:27 Totalno drugačija priča. Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Marko Metlaš Aleksandar Saša Đorđević pouvako se sa mesta selektora košarkaške reprezenatcije Srbije po okončanju učešča Orlova na Mundobasketu u Kini. Đorđević je odmah po okončanju utakmice sa Češkom, u kojoj se Srbija borila za 5.

 

 

 

 

Komentari (1)

Sasa

17.09.2019 12:08

Bravo Bogdane, najbolji si!!!