Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić
ALO Foto: Marko Metlaš
Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić

ALO Foto: Marko Metlaš

Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

Izuzetno zanimljivo bilo je na današnjem treningu košarkaške reprezentacije Srbije. Svi reprezentativci su odlično raspoloženi, a ono što će ostati upamćeno sa ovog treninga je šuterski obračun između Miroslava Nikolića i Bogdana Bogdanovića. 

Požrtvovano za svoju zemlju! Naši momci izveli najbolji potez dana i to kakav! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 23:29 Bravo Nikola, bravo Vaso! Nikola Milutinov, Foto: printscreen Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Filipine u drugom meču Svetskog prvenstva u Kini, i to veoma ubedljivo sa rezultatom 126:67. AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 18:15 BIvši saigrači a sada rivali, svako za svoju zemlju!

Jedan od najzapaženijih igrača našeg nacionalnog tima Bogdan Bogdanović fantastično je šutirao trojke sa pola terena 3/5, a popularni Muta 1/10. Naš specijalni izveštač iz Kine preosi da su se kladili u poklone i da Bogdan nakon obračuna trojkama, Muti duguje patike.

Sve ovo dobra je uvertira za odlučujući meč koji našu reprezentaciju očekuje u sredu.

Srbija i Italija posle uvodne dve pobede odlučiće kome će pripasti prvo mesto u grupi D, a taj meč igra se u sredu od 13 sati i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu. 

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!