Evan Furnije
(AP Photo/Ng Han Guan)
Evan Furnije

(AP Photo/Ng Han Guan)

Evan Furnije, Foto: (AP Photo/Ng Han Guan)

Košarkaška reprezentacija Francuske pobedila je Ameriku i plasirala se u polufinale Mundobasketa u Kini!

Ponovili su uspeh od pre pet godina, a sada će imati nešto "lakši" zadatak jer su te 2014. godine igrali protiv jednog ozbiljnog tima!

PROČITAJTE JOŠ:

Pre pet godina Srbija je pobedila Francusku u borbi za finale, a najbolji francuski igrač protiv Amerike se prisetio tog bolnog poraza!

"Pobedili smo u četvrtfinalu, ali ako izgubimo sledeći meč u Pariz ćemo se vratiti kao gubitnici. Tako je bilo kada smo 2014. izgubili od Srbije. Sada će nam to iskustvo pomoći", rekao je Furnije.

Bogdanović objavio veoma moćnu sliku na svom Instagramu sa veoma jasnom porukom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:32 Mi smo tim! Srbija - Italija Bogdan bogdanović, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Košarkaška reprezentacija Srbije je saznala ime prvog rivala u razigravanju od osmog do petog mesta na Mundobasketu u Kini! AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:49 Tada je doneo veliku pobedu Srbiji!

U petak ih očekuje meč sa Argentinom u polufinalu Mundobasketa:

"Imali smo problema u odbrani, ali smo se vratili. Nije to bilo samo do naše glave, već i do košarkaškog 'IQ', koji je na kraju napravio razliku, a kao i do naših mu*a koja su rekla svoje", dodao je Furnije.

Bivši reprezentativac Srbije završava karijeru, Hrvati su zbog njega vikali:"TO MOGU SAMO SRBI!"! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:49 Tada je doneo veliku pobedu Srbiji! Aleksandar Rašić, Foto: Marko Metlaš Nekadašnji plejmejker Partizana, Efesa, Dinama iz Moskve, Trabzona, brojnih drugih klubova i reprezentacije Srbije Aleksandar Rašić završio je karijeru! AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:27 - 11.09.2019.

Isto razmišlja i njegov saigrač Nando de Kolo:

"Srećni smo, naravno, ali smo u svlačionici već pričali o sledećoj utakmici. Pre pet godina je bilo slično, pobedili smo Španiju u četvrtfinalu, a onda nam je u polufinalu trebalo 15 minuta da uđemo u utakmicu. Ne želimo da napravimo istu grešku", rekao je De Kolo.

BONUS VIDEO

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!