Aleksandar Saša Đorđević
Marko Metlaš
Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Marko Metlaš

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević dao je opširnu analizu nakon pobede nad Litvanijom i istakao neke propuste, kao i manjak energije u srpskoj reprezentaciji.

Odao priznanje publici, a onda priznao da je naša reprezentacija ZASLUŽENO SLAVILA! Šmeker

AUTOR: Alo.rs/Vladimir Zogović DATUM I VREME: 10.08.2019. 23:35 Svaka čast na ovim rečima. Dainius Adomaitis, Foto: fiba.com Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju 72:68, u drugom pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo. Izabranici Aleksandra Đorđevića, u do sada najtežem meču na pripremama, odigrali su dobru utakmicu pred punom "Štark" arenom.

"Velika pobeda svih nas zbog pune Arene. Bez obzira na iskusne momke mislim da je na njih uticala atmosfera na pocetku. Osetila se tenzija u telima i pogledima. Treba nam mnogo više ovakvih utakmica. Mnogo se pričalo za šta se borimo na SP i mi ne bežimo od toga, ali pritisak svi igrači proživljavaju. Jokić je dobio vecu minutažu nego planiranu jer mu je ovo trening faktički. Energija s kojom smo ušli u meč nije bila dobra, mora bolje. Imena su sjajna koja imamo, ali to se briše na terenu, ne treba niko da se opterećuje da reši utakmicu, snaga Srbije je uvek bila u zajedništvu. Odavno se nije desilo da nas neko poslaže kao Grigonis. U četvrtoj četvrtini smo igrali kako će se igreti na SP, snažno, dueli. Za dva dana očekujem još jednu bitku. Igrači koji su došli moraju da shvate da nema ništa bez treninga, bilo da su NBA igrači ili ne, automatizam, privatni treneri, tegovi itd. ne postoje. Samo zajednički treninzi", rekao je Đorđević.

On je dodao je da utakmice između Srbije i Litvanije nisu prijateljske.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mnogo je ponosa u obe reprezentacije, mnogo titula, mnogo medalja. Ne postoje prijateljske na ovom nivou", kazao je Đorđević.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!