Džok Lendejl
ALO Foto: Marko Metlaš
Džok Lendejl

M. Metlaš

Džok Lendejl, Foto: M. Metlaš

Selektor Australije Andrej Lemanis već je odredio 12 igrača koji će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini. Prvi put na nekom zvaničnom takmičenju u dresu "kengura" biće bivši igrač FMP - a i Crvene zvezde Džona Bolden.

Šamar "drim timu" u njihovoj kući! Gurovićeve trojke za suze Džordža Karla i pobedu za sva vremena! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 06.08.2019. 19:15 Trijumf za sva vremena! Indijanapolis, Foto: twitter/SaleVieDub * Trijumfovali smo na Svetskom prvenstvu u Indijanpolisu 2002. godine * U četvrtfinalu smo igrali protiv SAD * Gurović je bio čovek odluke Jedan od najvećih uspeha naše košarkaške reprezentacije je pobeda protiv Sjedinjenih Američkih Država u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Indijanpolisu.

Selekciju Australije će na Mundobasketu činiti: Aron Bejns, Endru Bogut, Džona Bolden, Gzavijer Kuks, Metju Delavedova, Kameron Glidon, Kris Gulding, Džo Ingles, Nikolas Kej, Džok Lendejl i Peti Mils.

Jokić se poslednji priključuje reprezentaciji! Micić nije ozbiljnije povređen!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.08.2019. 10:34 NBA igrači imaju pravo da treniraju sa reprezentacijom samo 28 dana pred početak prvenstva. Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević, Foto: A. Dimitrijević * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Svetsko prvenstvo u Kini počinje 31.

Nema sumnje da su sa iskusnim NBA igračima Bejnsom, Bogutom, Delavedovom, Inglesom i Milsom, Australijanci među kandidatima za medalju u Kini.

PROČITAJTE JOŠ:

U pripremnim mečevima za SP Australija će igrati dva puta protiv Kanade, a potom dva puta protiv SAD. Australija će u Kini igrati u Grupi H u Donguanu sa Kanadom, Senegalom i Litvanijom.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!