markus smart i greg popovič
AP Photo/Ng Han Guan
markus smart i greg popovič

AP Photo/Ng Han Guan

markus smart i greg popovič, Foto: AP Photo/Ng Han Guan

Kako prenose tamošnji mediji, košarkaš Boston Seltiksa i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Markus Smart, propustiće meč sa Srbijom!

Bogdanović objavio veoma moćnu sliku na svom Instagramu sa veoma jasnom porukom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:32 Mi smo tim! Srbija - Italija Bogdan bogdanović, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Košarkaška reprezentacija Srbije je saznala ime prvog rivala u razigravanju od osmog do petog mesta na Mundobasketu u Kini! AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:49 Tada je doneo veliku pobedu Srbiji!

Aktuelni šampion sveta je eliminisan iz borbe za medalju u četvrtfinalu Mundobasketa u Kini, pa će u nastavku igrati za plasman od 5. do 8. mesta!

PROČITAJTE JOŠ:

Već sutra će igrati meč sa reprezentacijom Srbije, a sve je izvesnije da na utakmici neće biti Markusa Smarta, kome je zabranjeno da igra, uprkos njegovoj velikoj želji, zbog nekoliko manjih povreda!

Sasvim je realna šansa da će i drugi košarkaš Boston Seltiksa i reprezentacije Amerike propustiti duel sa Srbijom, pošto se Džejson Tatum oporavlja od povrede koju je zadobio u grupnoj fazi Mundobasketa! 

Bivši reprezentativac Srbije završava karijeru, Hrvati su zbog njega vikali:"TO MOGU SAMO SRBI!"! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:49 Tada je doneo veliku pobedu Srbiji! Aleksandar Rašić, Foto: Marko Metlaš Nekadašnji plejmejker Partizana, Efesa, Dinama iz Moskve, Trabzona, brojnih drugih klubova i reprezentacije Srbije Aleksandar Rašić završio je karijeru! AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:27 - 11.09.2019.

Meč između Srbije i SAD na programu je u četvrtak od 13 časova.

BONUS VIDEO

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!