Greg Popović
AP Photo/John Locher
Greg Popović

AP Photo/John Locher

Greg Popović, Foto: AP Photo/John Locher

* Amerika se nalazi u E grupi u Šangaju sa Češkom, Turskom i Japanom

* Više od 15 otkaza je dobio Popović ovog leta

* Mundobasket počinje 31. avgusta

Košarkaški reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država poraženi su od tima sastavljenog od igrača iz Evrope i razvojne lige.

Reči Đorđevića stigle do Amera, posle "ludog Srbina" oglasio se i njihov najbolji igrač!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 21:25 Greg Popovič se ovog leta suočio sa mnogo otkaza! Kemba Voker, Foto: AP Photo/Chuck Burton, File * Mundobasket je na programu od 31. avgusta * Kemba Voker je proveo 8 godina u Šarlotu gde je dobio epitet Ol-stara * Ovog leta je prešau u Boston Seltikse Posle Greg Popoviča, oglasio se i jedan od najboljih košarkaša SAD, zbog reči naših selektora!

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država poražena je 36:17 u trening meču sa igračima iz Evrope i razvojne lige, koje je sa klupe predvodio Džef van Gandi.

Džastin Anderson, Kris Kioca, Skoti Hopson, Dekvan Džefris, Džon Dženkins, Jante Meten, Ben Mur, Činanu Onuaku, Čejson Rendl, Trevis Trajs i Trevis Ver su momci koji su uspeli da pobede jako bledu verziju "Tima Snova" ciji će trener Greg Popović očigledno imati dosta glavobolja pre starta Svetskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Američki mediji nisu bili nimalo blagi prema Gregu Popoviču i njegovim momcima i čak su ovu situaciju uporedili sa treningom Minesota Timbervolfsa, kada je Džimi Batler sa četiri najlošija igrača pobedio startnu petorku.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom