Prozivke na račun Srbije
Printscreen Twitter / KFC @KFCBa
Prozivke na račun Srbije, Foto: Printscreen Twitter / KFC @KFCBa

Neko ko sebe naziva "uticajnim tviterašem" i jedini posao mu je da pogrdno priča o drugim zemljama ponovo je sebi dao za pravo da "oplete" po našoj državi. 

PROČITAJTE JOŠ:

"Orlovi" su pobedom nad Sjedinjenim Američkim Državama probudili brojne američke navijače koji su u nedostatku argumenata počeli da vređaju državu Srbiju.

Sve je počelo tvitom: "Izgubili smo od Srbije? Da li oni tamo uopšte imaju hranu"

Zatim je jedan od omiljneih stranaca u crveno-belom dresu, Čarls Dženkins odgovorio svom sunarodniku:

"Tvitovi u kojima si pomenut su 'poludeli'. Uzgred, internet radi"

Ali to nije bilo dosta "uticajnom tviterašu, pa je na svom blogu otišao korak dalje. Pogrdno je pisao o državljanima Srbije nazivajući ih genocidnim narodom koji je pokrenuo Prvi svetski rat i počinio mnoge zločine.

Bogdan progovorio o HIJARAHIJI u ekipi, Teodosiću, KULIRANJU medija od strane Jokića i šta bi promenio da može!

AUTOR: Sportklub- S.I. DATUM I VREME: 21.09.2019. 10:46 Bogdan Bogdanović je pričao o svemu po malo. Srbija - Portoriko, Foto: ALO!/Marko Metlaš Upitan je o izostanku Miloša Teodosića i hijarahiji u timu u kontekstu izjave trenera Duška Vujoševića da se osetila borba za vođu: "Pa dobro opet kažem kad izgubiš fale svi, a da smo pobedili ne bi se o tome pričalo, ovako je jasno da su falili su svi.

Pisao je o tome kako mu Srbi već 8 dana pune inboks porukama mržnje u kojima se kriju pretnje. A nije mu bilo strano da u svoju prepisku, koja je obilovala prezirom prema Srbiji i Srbima, uzme u usta i ambasadora SAD-a pri Srbiji Kajla Skota koji mu nije ostao dužan.

Tako je ambasador SAD-a na svom Tviter nalogu podelio video klip u kojem podseća čime je sve država Srbija kroz istoriju zadužila čitavo čovečanstvo dodavši i to da je hrana u Srbiji fantastična!  

Šta reći osim da pojedini ljiudi zaista ne umeju da civilizovano prihvate poraz, čak šta više upitno je da li išta civilizovano postoji u njima.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana