Nikola Jokić
ALO!/Vladimir Marković
Nikola Jokić

ALO!/Vladimir Marković

Nikola Jokić, Foto: ALO!/Vladimir Marković

* Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta

* Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina

* Jokić je proglašen za člana prve petorke NBA lige

Košarkaška reprezentacija Srbije polako se uhodava, a nema sumnje da će Aleksandar Đorđević imati dobro podmazanu mašinu pred sam početak takmičenja.

Košarkaši Amerike u strahu od naših orlova!

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 16:52 Igrač Jute i reprezentativac SAD-a Donovan Mičel pričao o stanju u ekipi nakon poraza od Australije. Donovan Mičel, Foto: EPA-EFE/SCOTT BARBOUR * Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta * Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina * Amerikanci su prvi put od 2006.

Saradnja centarske linije u napadu "orlova" može da raduje svakog navijača, Jokić u stilu najboljih plejmejkera zna da uposli na veoma kreativne načine svog partnera u tandemu.

Kobi Brajant izazvao Jokića i dodatno mu zakomplikovao zadatak, ujka Dru se nameračio na Srbina! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 16:42 Mentalitet mambe! Kobi Brajant, Foto: Profimedia * Kobi Brajant ima i Oskara * Pet puta je osvajao NBA ligu * Lejkersi su penzionisali njegov dres sa brojevima 8 i 24 Jedan od najboljih košarkaša u istoriji i čovek koji je obeležio prošlu deceniju, izazvao je Nikolu Jokića da naredne sezone osvoji nagradu za najkorisnijeg igrača sezone.

Centar Denver Nagetska je pri jednoj akciji izažao iz bloka i primio loptu na desnoj strani reketa, i odličnom varkom prevario košarkaše Novog Zelenda koji su mislili da će lopta biti namenjena Stefanu Joviću koji je odlazio u levi ugao da bi dao trojku! Iz zgloba je uposlio Milutinova koji je pravio blok Joviću, a usledilo je premoćno zakucavanje preko protivnika!

Da je Sale odradio odličan zadatak, kada je ukomponova naše centre, pokazuje i akcija Jokić-Marjanović!

Talenti i predospozicije ovih igrača su veliki arsenal srpskom selektoru!

Jedva čekamo duel sa Francuzima pa i da počne Mundobasket u Kini, da bi videli naše momke u punom izdanju!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda