Vasilije Micić
AP Photo/Andy Wong
Vasilije Micić sa devojkom

instagram.com/vasamicic13

Vasilije Micić sa devojkom, Foto: instagram.com/vasamicic13

Mnogi su pomislili da Vasilije Micić neće igrati u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini jer mu je pre samo nekoliko dana preminula mama Vesela Micić. I pored ove tragedije Vasa je smogao snage, pokazao je vrhunski profesionalizam i ogromnu snagu i odlučio da nastavi takmičenje. Samim tim postao je heroj nacije iako smo nažalost izgubili od Argentine.

Bivši košarkaš komentarisao meč iz Kine, a kada je ugledau NJU u publici, istog trena je ućutao! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:02 - 11.09.2019. 10:16 Zgodna plavuša prikupila je brojne simpatije širom sveta. Navijači Brazila, Foto: fiba.com Na utakmici između Brazila i SAD - a u okviru Svetskog košarkaškog prvenstva u košarci, jedan video postao je hit na društvenim mrežama.

Koliko je teško doneti takvu odluku, zna on i oni koji su se našli u sličnim situacijama. A značajno mu olakšavaju saigrači, kao i ceo stručni štab naše reprezentacije, navijači, njegov klub Anadolu Efes i devojka. Uz Micića je njegova partnerka sa slike. Njih dvoje mesecima unazad privlače interesovanje javnosti, i na Instagramu i van ove društvene mreže.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??

A post shared by Vasilije Micic B.B.I.I.M.H. (@vasamicic13) on Jun 24, 2018 at 2:20pm PDT

Prelep par u vezi je četiri godine. Kako bi stručnajci za ljubav rekli, prešli su onaj najkritičniji period, period "testiranja". Emotivac Micić stalno na Instagramu objavljuje fotografije sa devojkom. On definitivno nije muškarac koji smatra da osećanja treba kriti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

3 godinice??

A post shared by Vasilije Micic B.B.I.I.M.H. (@vasamicic13) on Aug 1, 2018 at 1:00pm PDT

Uz Vasilija koji je često javno pokazivao ljubav prema mami je i njegova sestra Nina Micić, poznata snouborderka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Srećan rodjendan seko moja !❤️

A post shared by Vasilije Micic B.B.I.I.M.H. (@vasamicic13) on Jan 30, 2019 at 2:36am PST

Nina je Vasina starija sestra koja je na Zimskom Evropskom festivalu mladih 2007. u Haki u Španiji osvojila srebrnu medalju u paralel slalomu kao prvi srpski sportista kojem je pošlo za rukom da osvoji medalju na ovom takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ:

Nina se redovno takmiči na Svetskim prvenstvima i Svetskom kupu.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava