Loredana Zefi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

Fudbaler Borusije Dortmund Karim Adejemi okrivljen je od strane navijača da previše vremena provodi sa svojom devojkom, albanskom reperkom Loredanom Zefi i da zbog njihove romanse klub trpi.

"MILIONERI" POBEĐUJU I KAD IGRAJU LOŠE Dortmund slavio na teškom gostovanju

Borusija Dortmund je prošle godine na filmski način propustila šansu za osvajanjem trofeja Bundeslige , a ni ove, još uvek mlade takmičarske godine, se ne mogu pohvaliti uspešnim startom.

Nalaze se na četvrtom mestu u šampionatu i svaki kiks bi mogao skupo da ih košta. Zbog toga, navijači su posebno obazrivi i usresređeni na fudbalere, naročito one koji su ove godine dovedeni za nimalo skromne sume novca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by babymama (@loredana)

 

Jedan od njih je Karim Adejemi, koji je Salcburgu plaćen 30 miliona evra. Sjajni napadač u dosadašnjih šest utakmica Borusije nijednom nije zatresao gol rivala, a uzrok za nešto lošiju formu svog "kapitalca", navijači svaljuju na albansku muzičarku Loredanu Zefi.

"Brate, ja te volim, ali te molim da se više fokusiraš na fudbal", "Momak ima više postova na Instagramu od dobro odigranih mečeva", "Koncentriši se na svoj rad na terenu, momče", "Manje ljubavi, više fudbala", su samo neki od urnebesnih komentara zabrinutih navijača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by babymama (@loredana)

 

Karim je u vezu sa sedam godina starijom Albankom stupio u vezu početkom ove godine, nakon što se ona razvela od sunarodnika i muzičara Mozika sa kojim ima dvoje dece. Od kada su zajedno, ne kriju svoju ljubav, a nekadašnji igrač Salcburga se povodom optužbi za zanemarivanje fudbala nije oglašavao.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading