KAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ POSTALA VEGANKA? Ova priča nema veze sa Noletom, muka je naterala...
Ona je veganka postala još tokom studija, pošto nije imala novca da se hrani po restoranima i da svakodnevno jede sve što poželi.
- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je Jelena prilikom gostovanja u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".
Nastavila je u istom ritmu.
- Ja sam bila veliki mesojed i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava - kazala je tom prilikom.
Otkrila je i kako izgleda njena ishrana.
- Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju - objasnila je tada Jelena.
Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)