SRPSKI ZET UŽIVA U ČARIMA NOĆNOG ŽIVOTA BEOGRADA NBA zvezda lumpovala u srpskoj prestonici, oko njega atraktivne devojke, šta li će na to reći supruga Danijela (VIDEO)
Printscreen/ Instagram

Košarkaš L.A. Klipersa doputovao je u rodnu zemlju supruge Danijele Rajić i odmah je uhvaćen u noćnom provodu u jednom beogradskom klubu.

Snimak je postao i te kako viralan na društvenim mrežama. Pol Džordž je pokazao zavidan nivo samokontrole dok je na metar od njega plesačica sve šarmirala zavodljivim plesom. On je ipak ostao imun zbog supruge Danijele koja je sedela odmah pored njega. Fanovi su se na društvenim mrežama šalili da ne sme da mrdne zbog supruge Danijele koja bi ga streljala pogledom da je pokušao da se okrene. 

Podsećanja radi, Pol Džordž je od nedavno srpski zet pošto je oženio svoju dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, a čini se da je naučio i brojne srpske običaje uz nju. 

PRAVO UŽIVANJE UZ RAKIJICU I PIVO Kao sav normalan svet: Evo kako Jokić provodi zaslužen odmor (FOTO)

Poznato je da mu je Danijela spremala čuvenu sarmu, a "navukla" ga je i na srpsku muziku, pa se pamti kako su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Svaki praznik u Americi ne može da protekne bez dobro poznate srpske kuhinje. Na trpezi su tu naravno, supa, sarma, oblande, vanilice...

Danijela Rajić

Printscreen Instagram

 

Njih dvoje venčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara.

Posle svega toga su počeli da žive zajedno, skoro su dobili i treće dete i dali mu ime Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Сморињо

16.07.2023 08:41

Одмах се види да јој основно занимање домаћица 😂