OVO JE RONALDOVA VILA Komšije besne, pogledajte kako će izgledati čudo od 33 miliona evra (FOTO)
Foto: AP/AP/Amr Nabil

Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez razljutili su komšije izvođenjem opsežnih radova na imanju vrednom 33 milliona evra, koji traju više od tri godine i traja će još najmanje 12 meseci.

Predviđa se da će, kada se povuče iz fudbala, Ronaldo i njegova porodica vreme provoditi između Madrida - doma njegovog bivšeg kluba Reala - i blizu lisabonske obale.

Uglavnom, komšijama je dozlogrdio taj projekt, a jedan je od njih izjavio:

- Grade već tri godine. Kuća je toliko velika da izgleda kao bolnica. Ulica nam je mesecima zatvorena, vrt mi je pun prašine. Sve zbog ‘piramide‘ faraona Ronalda.

Prvotno se očekivalo da će projekt koštati 12 miliona evra, pre nego što je cena naknadno porasla na 20 miliona evra, a sada na 33 miliona evra.

Zgrada golf kluba u blizini vile morala se preseliti, što je jedan od uzroka povećanih troškova. Priča se da je Ronaldo pokušao kupiti taj golf teren kako bi si osigurao veću sigurnost, ali je njegova ponuda odbijena.

Ronaldova vila trebala bi da uključuje ​​ogroman stakleni bazen s podvodnom stazom. Slavni 38-godišnjak želi glavnu spavaću sobu veličine 300 kvadratnih metara kao deo, kako se veruje, najskuplje nekretnine u Portugalu.

Komšije su navodno takođe zabrinute da će posed imati pogled na njihove vrtove, a usred tih pitanja pojavile su se sumnje hoće li se Ronaldo, koji sada igra u Saudijskoj Arabiji, ikada useliti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading