FUČOVIČEVA VERENICA ODUZIMA DAH Bombom na Đokovića
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Fučovič je na startu turnira u Parizu pobedio Igora Grenijea u četiri seta 6:3, 5:7, 6:1, 6:3 nakon nešto više od tri sata igre i tako obezbedio plasman u drugu rundu. Đoković i Fučovič su do sada igrali četiri puta, ali nijednom do sada na šljaci. Svi prethodni dueli Srbina i Mađara završeni su pobedama Đokovića.

Inače, Fučovič je široj javnosti postao poznat kao teniski snagator, a fotografije na kojima su njegovi mišići u prvom planu često postaju hit na društvenim mrežama.

Međutim, veću pažnju privlači njegova pratilja Anet Besermenji. Vereni su od 2017. godine, a kada je u mogućnosti redovno uživo prati mečeve svog izabranika.

FUČOVIČEVA VERENICA ODUZIMA DAH Bombom na Đokovića

Foto: Printscreen/instagram

 

Anet je u Mađarskoj poznata i po kulinarskom televizijskom šou-programu. A i veliki je fan Rodžera Federera.

Inače, Anet je toliko seksepilna, da je njen izgled svojevremeno podstakao bivšeg Novakoviog trenera Borisa Bekera da izjavi:

- Stvarno kažu da su u Mađarskoj najlepše žene. To ne bih znao, ali vidim da je ona veoma lepa - kazao je Beker, koga su odmah razna udruženja optužili za seksizam, a Anet je iznela svoje viđenje:

„Ako ste žena, to je lep kompliment za vas. Može da se uvredi i poziva na seksizam samo neko ko se ne prepoznaje u takvom komentaru. Nemojte u moje ime nikoga da ocenjujete. Nadam se da ćete dobiti takav komentar od muškarca, da vam pravi džentlmen kaže kako ste lepi“, napisala je Anet uz smajli koji šalje poljupce prema Borisu Bekeru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading