ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA SVUDA PRIVLAČI PAŽNJU Izgleda kao milion dolara, otkriva kako se upoznala sa čuvenim fudbalerom
Foto: AP/AP Photo/Antonio Calanni

U poslednje vreme su stalo zajedno, te se čini da je ovaj par zaljubljeniji nego ikad. 

Jedna od najboljih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović uživao je sa suprugom na ručku u poznatom restoranu u italijanskoj prestonici, nakon čega su i prošetali gradom, a najnovije slike pokazuju da se u poslednje vreme ne odvajaju. Uprkos tome što je Helena od Zlatana starija čak 11 godina, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svetu, a svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Ali, prvi susret i nije bio baš romantičan.

 

 

-Kad sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio moj tip muškarca - rekla je Helena za Elle. 

-Zagradio je svojim Ferrarijem prilaz mojoj kući. Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Na njemu mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam svoja osoba. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera - iskrena je Helen.

 

 

Iako je Zlatanov ljubavni život neretko predemt spekulacija u svetkim medijima, te ga stalno povezuju sa raznim lepoticama, već godinama ovaj bračni par odoleva svim glasinama.

A odgovor slavnog fudbalera, kada su ga novinari pitali kakve žene voli je postao sinonim za pravog džentlmena. 

Smatraju da je ključ uspeha njihovog dugogodišnjeg braka to što su jedno drugom uvek na prvom mestu. Razumevanja i poštovanja nikada nije nedostajalo u njihovom odnosu, te je iskrena i otvorena komunikacija, osim ljubavi, omogućila da oboje ostvare svoje želje, a da sačuvaju srećnu porodicu. Međutim, nikada u javnosti ih ne možete videti da preterano razmenjuju nežnosti, mada se gotovo svuda pojavljuju zajedno.

Sa druge strane, Helen je inspiracija mnogim damama, jer ima 52 godine, a izgleda gotovo dve decenije mlađe. Godine su sa nju samo broj, definitivno, još ako uzmemo u obzir da je imala i dva porođaja.

FSS I DŽAJIĆ U POSETI UEFA Topla dobrodošlica Čeferina, na poklon dobio dres "Orlova" (FOTO)

Bivša manekenka je visoka 170 centimetara, kilaža joj već godinama varira između 52 i 55 kilograma. Drugim rečima - ima prosto savršenu građu. Doduše, ako nju pitate, ona vam to nikad neće reći.

Helena smatra da su joj noge kraće nego što bi trebalo da budu, a ne voli ni izgled svojih usana pošto misli da su prevelike. Zlatan se po tom pitanju očigledno ne slaže sa njom, kao i mnogo drugi.

Isitče da svoj sjajan izgled, zapravo, održava na jednostavan i prost način, te da se uvek prdržava samo tri pravila:

1. Redovno ide na trenige.

2. Tokom vežbanja uvek koristi tegove, pošto tako lakše "zateže" svoje mišiće i održava figuru.

3. Trudi da ne jede nezdravu hranu, odnosno da jako brižljivo bira šta će sve uneti u svoj organizam.

Imaju dom iz snova

Njihovo omiljeno ljubavno gnezdo je impozantna vila u Kaliforniji, a prema pisanju stranih medija vredi oko 1.5 miliona dolara.

Ima prostrano dvorište prekriveno zelenilom, kao i veliki bazen nepravilnog oblika. U sklopu raskošnog doma nalazi se i teniski teren gde verujemo da Ibra rado provodi vreme sa sinovima Maksimilijanom i Vinsentom i suprugom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading