ZAPUŠIO USTA HRVATIMA Milan Borjan se oglasio i poslao nikad jaču poruku onima koji su ga vređali (FOTO)
AP Photo/Frank Augstein

 

Golman Crvene zvezde i reprezentacije Kanade Milan Borjan nakon eliminacije sa Mundijala uživa sa suprugom Snežanom u odmoru na Maldivima.

Kanada nije uspela da izbori plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru. U grupi sa Belgijom, Hrvatskom i Marokom Kanađani su doživeli tri poraza i neslavno završili učešće.

Na meču protiv Hrvatske Milan Borjan bio je u centru pažnje, pošto su ga sramni navijači ove reprezentacije brutalno vređali.

Tokom čitavog meča golman Kanade bio je na meti Hrvata. Pored gnusnih psovki i uvreda upućenih na račun supruge Snežane, navijači hrvatske su u jednom momentu razvili i zastavu poznate kompanije za proizvodnju traktora "John Deere", koja ima slogan "Nothing runs like", u bukvalnom prevodu "ništa ne trči kao jelen".

 

 

Međutim, hrvatski navijači na to su dodali natpis "Knin 95", aludirajući na ozloglašenu akciju "Oluja", a u delu gde piše "ništa ne trči" dodali su "Borjan".

Činjenicu da je Milan Borjan izbegao iz Knina tokom progona srpskog stanovništva, grupa navijača iskoristila je za ovo sramno vređanje.

Milan je sve stojički istrpeo na terenu, a dve nedelje kasnije šmekerski je odgovorio na ove skandalozne izlive mržnje.

On je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa suprugom uz poruku:

- Na našem traktoru piše ljubav.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading