ONA JE UKRALA SRCE STRAHINJI PAVLOVIĆU, KOJI JE DAO GOL DANAS U KATARU! Atraktivna brineta zbog koje zastaje dah! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Naime, Iako ima samo 21 godinu, fudbaleru Strahinji Pavloviću na ljubavnom planu već uveliko cvetaju ruže, a čini se i da je našao ženu svog života.

Naime, on je nedavno na Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj je zagrljen sa izvesnom Mašom.

ONA JE UKRALA SRCE STRAHINJI PAVLOVIĆU, KOJI JE DAO GOL DANAS U KATARU! Atraktivna brineta zbog koje zastaje dah! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Maša Radulović je studentkinja druge godine psihologije, veoma je atraktivna, a njihove zajedničke fotografije izazvale su veliku pažnju javnosti i fanova fudbala.

Atraktivna brineta osvojila je njegovo srce, mladi par uživa u ljubavi, što se da i zaključiti na pomenutoj društvenoj mreži.

Uživo prenos: Portugalija - Urugvaj - Alo.rs

Verujemo da je mladom fudbaleru upravo ova lepotica glavni vetar u leđa da niže uspehe koji će se prepričavati.

Podsetimo, Strahinja Pavlović prvi je strelac za Srbiju na utakmici protiv Kameruna i tom prilikom opravdao je očekivanja i navode da je jedan od najtalentovanijih defanzivaca Evrope.

Za više sportskih informacija, zapratite našu  Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nikola

28.11.2022 22:12

Covek kad god je doso u kontakt sa loptom napravio je gresku pa su drugi se ubijali njegovu trapavost da isprave to samo pokazuje da svako moze da se bavi fudbalom i da da go uzas od igraca