STALI NA LUDI KAMEN Bivši fudbaler Partizana i srpska teniserka izgovorili sudbonosno DA (FOTO)
Printscreen

Miloš i Ivana otpočeli su svoju ljubavnu priču 2016. godine, u smiraj 2022. odlučili su da stanu na ludi kamen! 

Venčali su se daleko od očiju javnosti, a šestogodišnju vezu Miloš Jojić i njegova izabranica krunisali su prvo veridbom a zatim i brakom. 

Iako oboje imaju uspešne karijere koje zahtevaju česta odsustva, mladi sportisti uspeli su da sačuvaju svoj odnos, a sada ga i krunišu brakom.

SVETSKO PRVENSTVO PRVI DAN Završena prva utakmica na Mundijalu, Srbija čula sjajne vesti, haos u Dohi

Ivana je inače jedna od naših trenutno najboljih teniserki, a iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, utisak je da još nije pokazala pun potencijal! 

Od početka veze imala je podršku fudbalera koji je često pratio na turnirima, a neretko je i ona njega posećivala dok je igrao u Nemačkoj.  Venčaali su se u manastiru Krušedol, a kasnije slavlje nastavili u jednom prestoničkom restoranu. 

Veselju su prisustvovali mnogi bivši i sadašnji igrači Partizana poput Nemanje Rnića, Ivana Obradovića, Ljubomira Fejse, Siniše Saničanina, potparolke Partizana Biljane Obradović i mnogih drugih.

Mlada je blistala u beloj venčanici i mladoženja je odisao elegancijom, a u prelepom ambijentu presekli su glamuroznu tortu i zakleli se na većnu ljubav!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading