SELEKTOR PIKSI IMA MOĆNU LJUBAVNU PRIČU Zbog ovoga je dva puta ženio lepu Snežanu
Alo!/Marko Metlaš

Većem delu javnosti nije poznata činjenica da se ovaj par venčavao dvaput. To ne znači da je do razvoda između njih ikada došlo, već da su pre više od trideset godina stupili u građanski brak, a tek pre desetak godina doživeli su i crkvenu ceremoniju čime su sve zaokružili.

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu.

Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda. Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

SELEKTOR PIKSI IMA MOĆNU LJUBAVNU PRIČU Zbog ovoga je dva puta ženio lepu Snežanu

Alo!/Marko Metlaš

 

 

Iako se nisu razvodili, brak im jeste bio turbulentan i pun trzavica, a to čak nikada nisu ni krili od javnosti.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana za "Story".

IZABRAO SAM IGRAČE KOJI IMAJU ONU STVAR Ovako se Piksi obratio "orlovima" pred Katar, selektor održao moćan govor

Otkrila je i kako Piksi podnosi poraze.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading