SRPSKA KOŠARKAŠICA NA SAJTU ZA ODRASLE Milica Dabović odlučila, od sada će naplaćivati golišave fotografije (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Nekadašnja srpska košarkašica Milica Dabović poznata je kao neko ko se ne libi da objavi golišavu fotografiju na društvenim mrežama i tako zagolica maštu muškom polu.

Milica je često oduševljavala pratioce fotkama sa letovanja u bikiniju, pa nekada i bez istog pa ne čudi što mnogi jedva čekaju svaku njenu novu objavu.

Srpkinja je odlučila da je vreme da se upusti u novi biznis, pa je otvorila profil na sajtu za odrasle "Onlyfansu" gde će od sada naplaćivati svoje golišave fotografije.

-  Tviteraši pošto ste mi svi pisali i želeli moj OnlyFans odlučila sam da vam uslišim želje. Volim da se slikam, volim svoje telo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal manje više. Pala je i opklada da ću imati 1000 subscribera za 48 sati - napisala je Dabovićeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sudija

31.10.2022 05:34

Ok.....super si.....fotke odlične.....ali , jesi sigurna da ti je to potrebno u životu ? Nemoj da se poštovati sa onim šljamom sa "estrade" !!!

Dule

31.10.2022 06:46

Koliko nisko ova spodoba može da padne. Jado, kome trebaju tvoje fotografije?

neko

31.10.2022 09:18

Da li je ova zena normalna?!Ima dete,to nije njena sramota nego bruka dete,treba da mu se svi smeju kako mu majka postavlja gole slike da svi vide.A jos daje intervjue kako je ona samohrana i dobra majka,treba socijalne ustanove ukljuciti i oduzeti joj dete!!!