SVI SU GLEDALI SAMO U NJU Ko je dama koja je zasenali fudbalske zvezde na dodeli "Zlatne lopte"? Otac joj je NBA legenda, a ona blista
EPA

To je bila Triniti Rodman, američka fudbalerka i najbolja igračica Vašington Spirita koja je dovela svoj tim do titule u američkom prvenstu i pritom osvojila nagradu za rukija godine u toj ligi.

SVI SU GLEDALI SAMO U NJU Ko je dama koja je zasenali fudbalske zvezde na dodeli

EPA

 

 

Ona je sve očarala svojim stajlingom u plavoj kožnoj haljini. Ima samo 20 godina a otac joj je niko drugi do legendarni NBA igrač Denis Rodman.

FRANCUZU I ZVANIČNO NAGRADA Benzema dobio "Zlatnu loptu"

- Ne mogu da verujem da sam nominovana. Činjenica da ću biti u blizini tako neverovatnih igrača, nema veze što sam nominovana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san - rekla je Triniti Rodman na ceremoniji.

SVI SU GLEDALI SAMO U NJU Ko je dama koja je zasenali fudbalske zvezde na dodeli

EPA

 

 

Ona je nedavno potpisala novi ugovor sa Vašingtronom i time postala najplaenija fudbalerka u SAD, što dovoljno govori o njenom potencijalu. Završila je kao 18. u izboru za najbolju fudbalerku sveta, a o svojim daljim planovima kaže:

- Puno se toga dogodilo do sada i mogu samo da sanjam, ali mislim da ću samo da nastavim da guram napred i da ću davati sve od sebe - rekla je Triniti Rodman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading