SKANDAL I DALJE POTRESA NBA LIGU Poznata po*no glumica brutalno napala NBA zvezdu, a sve zbog deteta (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Skandal potresa NBA svet, poznata glumica iz fimova za odrasle Lana Rouds dobila je dete početkom godine sa jednim od košarkaša iz najjače lige na svetu. Spekuliše se da je to Kevin Durent, a njen novi snimak podigao je buru. Otkrila je da je ocu deteta rekla da je trudna i da je od njega dobila odgovor da "od***e". Objavila je to na društvenim mrežama.

Lana je na svom "TikTok" nalogu napravila kratak klip na kom je žestoko isprozivala, za sad neimenovanu, NBA zvezdu. Na njemu je otkrila kako je tekao razgovor sa ocem deteta. "Mislila sam da su NBA igrači fini. Onda sam mu rekla da sam trudna i kazao mi je da 'od***em'", otkrila je Roudsova u tom klipu. Očekivano, brzo se proširio na društvenim mrežama. 

Ona još uvek nije zvanično otkrila o kome se radi, ali je u jednoj emisiji rekla da se zabavljala sa jednim košarkašem Bruklina "koji je vaga u horoskopu". Ekspresno su navijači to istražili i ustanovili da je jedini igrač sa tim horoskopskim znakom u tom periodu upravo bio Kevin. Njih dvoje su jednom bili u izlasku, pa je to dodatno "podgrejalo" spekulacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

JEZIVO OTKRIĆE POZNATOG PLEJMEJKERA Ekipa ga napustila, ubrzo i majka preminula, a onda je dospeo do tog najmračnijeg mesta (VIDEO)

SKANDAL I DALJE POTRESA NBA LIGU Poznata po*no glumica brutalno napala NBA zvezdu, a sve zbog deteta (VIDEO)

EPA-EFE/KIYOSHI OTA

 

Tokom razgovora u podkastu ispričala je da su je često muvali fudbaleri, nije otkrila njihova imena, mada je očigledno da su košarkaši više njen tip. Uostalom, objavila je snimak sa detetom koje je dobila početkom 2022. godine. Interesantno je da se Durent još uvek nije oglasio i da nije demantovoa ove priče što je mnogima bilo sumnjivo. Posebno pošto se Kevin često oglašava na društvenim mrežama, nedavno je tako i pričao o spekulacijama koje su se ticale njegovog trejda iz Netsa. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading